Adviseren

Uw Mac uitbreiden met extra geheugen, Welke Mac kan ik het beste aanschaffen, Werkt mijn nieuwe Mac ook met mijn oude software, Kan ik een factuur maken op mijn Mac en deze onderweg op mijn iPad bewerken? Op deze en al uw andere vragen hebben wij het juiste antwoord!

Ondersteuning

Mocht er onverhoopt iets mis gaan zoals een hardware crash, vastlopers of u heeft vragen waar u niet uitkomt, dan kunt u natuurlijk altijd steunen op onze support. Dit gebeurt vaak op locatie maar kan in sommige gevallen zelfs direct via onze speciale remote support software.

Workshops

Zien, leren en doen! Rdk Machulp biedt een divers aanbod van cursussen en workshops om nog beter met uw Mac, iPhone en iPad om te gaan. Deze cursussen zijn geschikt voor beginners tot gevorderden en zowel individueel of in groepsverband.

Waarom kiest u voor Rdk Machulp

No Cure No Pay

Mocht het nou toch voorkomen dat wij u niet kunnen helpen dan betaald u uiteraard helemaal niets.

Geen verborgen kosten

Maar een duidelijk afgesproken tarief, wij rekenen bijvoorbeeld geen voorrijkosten in de bollenstreek & Leiden. Daarbuiten rekenen wij een klein en redelijk tarief.

Eerlijk en persoonlijk contact

Wij luisteren eerst naar u verhaal en doen u altijd een eerlijk advies.

Altijd op hoogte

Wij testen altijd nieuwe producten en software en houden al het Apple nieuws in de gaten. Verder volgen wij regelmatig trainingen. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u verzekerd van optimaal advies en support.

Rdk Machulp

Advies, Ondersteuning en Workshops voor Apple apparatuur

Wij zijn een bedrijf dat u kan helpen op het gebied van al uw Apple apparatuur, van iPhone’s en iPad’s intregeren in uw bedrijfsnetwerk, het onderhouden van uw iMac thuis, tot het opzetten van een centrale Apple Server in uw bedrijf. Verder kunnen wij adviseren over hoe Apple producten in u bedrijf of thuis kunt gebruiken. Bieden wij support aan op locatie of op afstand. En verzorgen wij workshops om u nog beter weg wijs te maken met Apple apparatuur.

Klanten over Rdk Machulp

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut malesuada dui a nulla varius, vulputate dictum leo pharetra. Ut dictum sapien diam, vel volutpat ligula tincidunt quis.

Boudewijn

Rdk Machulp heeft mij geholpen met de technische inrichting van kantoor vol met Apple apparatuur. Afspraken werden netjes nagekomen en alles was binnen een paar uur volledig naar wens. Een aanrader!

Ingrid
Stuur ons een email

Voor al u vragen, opmerkingen en voor het afnemen van diensten kunt u contact met ons op nemen. Ook voor het maken van een afspraak of meer informatie over onze workshops.

7 + 1 = ?